Blower Motor 1999 Jeep Wrangler - Jeep Wrangler Forum


Go Back   Jeep Wrangler Forum > WranglerBoard Section > Forum Announcements & Help

WranglerBoard.com is the premier Jeep Wrangler Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-07-2017, 11:20 PM   #1
Frostbite
Junior Member
Feedback Score: 0 reviews
 
Join Date Feb 2017
Posts: 3
Default Blower Motor 1999 Jeep Wrangler

Good Evening everyone, So I have a 1999 Jeep Wrangler Sport and just can't seem to figure out this blower motor. I have 12 volts going to the motor with car on, I have jumped the motor and the motor is good. I also replaced the resistor, relay, whole control panel. Why would it not work if the voltage is there and it's a new motor that also has been tested and works? Thanks for any and all the help!!!
Frostbite is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-08-2017, 02:43 AM   #2
havasu
Moderator
Feedback Score: 0 reviews
 
havasu's Avatar
 
Join Date Nov 2011
Location: So Cal /Lake Havasu
Posts: 1,697
Default

Are you sure the relay you replaced is the relay leading to the blower motor?
havasu is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2017, 05:02 AM   #3
Frostbite
Junior Member
Feedback Score: 0 reviews
 
Join Date Feb 2017
Posts: 3
Default

Yes it's the one behind the glove box
Frostbite is offline   Reply With Quote
 
Old 02-08-2017, 02:35 PM   #4
havasu
Moderator
Feedback Score: 0 reviews
 
havasu's Avatar
 
Join Date Nov 2011
Location: So Cal /Lake Havasu
Posts: 1,697
Default

Once you verify your ground is solid, you need to chase the line with a continuity tester.
havasu is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2017, 03:41 AM   #5
Frostbite
Junior Member
Feedback Score: 0 reviews
 
Join Date Feb 2017
Posts: 3
Default

Turns out that the resistor I got from O'Riely's was defective, replaced it again and it works!! Thanks for the help though.
Frostbite is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2017, 03:46 AM   #6
havasu
Moderator
Feedback Score: 0 reviews
 
havasu's Avatar
 
Join Date Nov 2011
Location: So Cal /Lake Havasu
Posts: 1,697
Default

Glad to hear you got it fixed.
havasu is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools



All times are GMT. The time now is 12:03 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.